Toalett med luftrenare, fjärrkontroll och automatiskt toalock

2007-07-22
Neorest 600 MS990CGR är för den sofistikerade toalettanvändare. Toaletten har bl.a. luftrenare, tork, deodorant, fjärrkontroll och rengör sig själv.

Toaletten ser rent av nöjd ut på bild. Tillfredställd av alla avancerade funktioner får man anta:

Toaletten uppges fyllas på med vatten ljudlöst och omedelbart med hjälp av "cyklonspolningssystemet":

Toalocket sköter sig själv
Toalocket öppnas och stängs automatiskt för motverka riskabla konflikter mellan könen. Sitsen har uppvärmning och styrs med den sladdlösa fjärrkontrollen som har bildskärm för största möjliga användbarhet.

Neorest 600 spolar självklart automatiskt. Rengöring sköter den själv och en automatisk lufttork finns.

Inbyggd luftrenare mot lukt och bakterier
När användaren reser sig upp från toaletten startas automatiskt den inbyggda luftrenaren "Power Catalytic Air Purifier". Denna motverkar dålig lukt, gaser och bakterier.

Den med som lider av svårt illaluktande tarv kan säkert uppskatta att problemet inte bara bearbetas med luftrenaren. Dessutom sprids väldoft från toaletten med en särskild funktion för det.

Katalytiska luftrenare
Katalytiska luftrenare använder UV-ljus och motverkar effektivt bakterier, virus och övriga mikroorganismer. De ska dock inte förväxlas med det sätt "vanliga" luftrenare med UV-ljus utnyttjar detta.

Ljuset används i katalytiska luftrenare för att tillföra tillräckligt med energi för att partiklar och föreningar ska brytas sönder. Förutom att döda mikroorganismer motverkar dessa därför även lukt och partiklar. Tekniker är väl anpassad för som här en toalett.

Relaterat om luftrenare
En luftrenare behöver inte sitta inbyggd i en toalett. Ofta använder allergiker dem för att minska mängden allergener i luften och därmed lindra problemet. Annan användning inkluderar för att motverka sjukdomsalstrare och dålig lukt.

Information, tips och länkar om luftrenare finns här på bloggen. Där hittar du det mesta du behöver för att välja den luftrenare som passar ditt behov bäst.

Mer om Neorest 600 MS990CGR
Neorest 600 MS990CGR tillverkas av Toto. På deras sajt visas toaletten upp med bl.a. filmsekvenser och rörlig grafik.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den är helt underbar! Mitt humör lyfter till skyarna och jag ser bara guldkantade moln!

Skicka en kommentar