Blodigt: Herrey's - Diggi-Loo Diggi-Ley vs Madonna - Gambler

2012-07-17
I med Herrey's: Dansbandskultur ompaketerat till tidig metrosexuell indikation tror jag att vi tillräckligt berört alla de magiska funktionerna för att ta musik populär där vi här berör den sista med ett bra exempel.

Personligen håller jag dock den vi exemplierat med Madonnas musik vara den potenta där det tilltalande ofta görs med kvalitetsförsämring i övrigt. Gambler var verkligen en tidig ingång till vad som under året efter blev en av de viktigaste delarna av modell och som sista versionen (Reward Version) nu bättre stödjer mot den praktiska nyhetsanalysen (avseende vad som ligger på den nivån medan annat ej analyserats rörande enskilda nyheter utan uppåt i tidshierarki i kallat symbolens-omvandling vara "lyriken" och "musiken" i tidsserierna för symbolerna vilket ej ingår i Reward version).

Notera hur vi i Gambler har inte bara de starka reward orden utan också den reducerade distansen till andra. Mer typiskt för Madonna allmänt gäller både i ord i lyriken och upprepningen, men också i ordens ljudform till andra (ofta sexuella) liknande ord. Så du får reward kraften förstärkt i resonans från många håll. Potent.

Jag älskar hur hon i Gambler gör en liten egen sak ovanligt både för henne och allmänt uppfattar jag. Hon gör en speciell sak med andningen kanske med viss likhet till profylaxisk andning förutom kvinnor som har sex nära orgasm. Svagt men lär säkert inverka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar