iPod - iPanda & iPig - Gulliga högtalare

2008-11-26

Redan sedan tidigare finns den extremt gulliga högtalaren iPig. iPig är inte bara en dockningsstation till iPod utan fem högtalare som sprider ljudet 360 grader i rummet som du kan använda till massor av annat förutom iPod. Poängen med iPig är naturligtvis dess utseende som jag känner skiljer sig ut från allt annat jag sett. Och en gammal sanning är att barn och djur alltid känns trevliga och nu när ekonomin är lite sämre vill kanske många just ha en gullig och trevlig dockningsstation & högtalarsystem (^_^)

Nu utökar Speakal med iPanda. Det är samma koncept men den här gången en gullig panda istället för en gullig gris. Och ärligt talat känns egentligen inte panda som ett gulligare djur än grisar?

Vad klarar iPanda och iPig?
De är kompatibla med de flesta iPod, MP3, MP4, Portabla spelkonsoler (PSP, Nintendo DS), spelkonsoler (PS2, PS3, Wii, Xbox, Xbox360), portable och ej portabla CD- och DVD-spelare, TV, datorer, mobiltelefoner m.m. De har en tryckkänslig volykontroll och genom att tryck på grisen högra öra höjer du volymen medan det vänstra sänker ljudet. Den patenterade tekniken bakom volymkontrollen uppges bara reagera när människor rör öronen och reagerar inte temperatur eller luftfuktighet.

iPig och iPanda har totalt fem högtalare inklusive subwoofer och ger totalt 25 W. De har dessutom en super Hi-Fi Amplifier och en "interior dynamic airflow optimizer" (jag vet inte riktigt vad det är) och ett kylsystem som stabiliserar ljudet.

Dessutom:

  • Dockningsstation till iPod. Klarar av de flesta iPod.
  • RF fjärrkontroll.
  • Ljus i munnen på iPig och iPanda anger om enheten är på.
  • Ställbar baskontroll.
  • Bass Reflex.
  • Sprider ljudet 360 grader.
  • iPig och iPanda uppges dessutom vara gjorda av miljövänliga material.

Köp den här: www.speakal.com
Mer om iPod: iPod
Mer om högtalare: Högtalare

Nu har jag ingen iPod eller någon annan MP3-spelare men hade jag en kanske iPanda är den dockningsstation jag skulle välja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar