Julklappar till din Bar - Trendiga bartillbehör

2008-11-03

Alkohol kommer alltid vara vanligt men inte alltid trendigt. En bar kan däremot alltid vara rätt för från den går det att servera även smoothies, kallt te och smarta drinkar.

En vacker bar med bartillbehör har du nytta av när du bjuder på middag och är till vardags en vacker detalj inredning... Till en bar finns dessutom så många möjliga tillbehör så till den som har en bar kan du alltid hitta en passande julklapp.

Iskaraff
Nedan i intressanta färger har vi en iskaraff från Royal VKB. Först fylls den upp en bit med vatten och ställs in i frysen. Sedan fyller man på med mer vatten som är kallt när man häller upp det...

Besök www.royalvkb.com.

Pavina dricksglas
Här har vi ett riktigt vackert glas från Bodum i en lite mer ovanlig design. Glaset heter Pavina och rymmer 0,08 l. Notera de dubbla väggarna...

Besök www.bodum.com.

Hållare för vinflaskor
En hållare för vinflaskor från ZACK follow your style...

Också ZACK follow your style är den här flasköppnaren i ovanlig & modern stil...

Besök ZACK follow your style.

Tidigare bloggade jag om DraughtMaster från Carlsberg. Med DraughtMaster får man fatöl hemma. Läs mer: Fatöl hemma med DraughtMaster från Carlsberg.

Exklusiv alkohol är en annan möjlig julklapp. Eller spännande alkoholfria alternativ. Kanske exotiska bär och frukter att göra smoothies med?