Nintendo DS: Massor stulna under helgen - Stor hittelön

2008-11-04

Företaget Bergsala är sedan 1981 agent för Nintendo och Nintendos äldsta exportkund. Bergsala berättar nu att en stor last Nintendo DS under helgen blev stulna på väg till Bergsalas lager i Kungsbacka.

- Vi är oerhört glada om så många som möjligt håller ögon och öron öppna om udda erbjudanden på Svarta, Rosa och Röda Nintendo DS Lite med Skandinavisk manual i, berättar Patrik Johansson.

- Om vi eller polisen får uppgifter som gör att vi får varorna tillbaka betalar vi en hittelön på 10 000 kr.

Tips kan skickas till info@bergsala.se.

Nintendo DS är hett...
Nintendo DS är Nintendos bärbara kombinerade spelkonsol, minidator och anteckningsblock. Jag upplever att den är oerhört häftig och gillar den skarpt...

Ett av många användningsområden är att träna hjärnan med Nintendo DS. Där finns idag ett stort utbud av programvaror. Det första var Brain Age som innehåller ett flertal övningar som anpassar sig efter hur förmågan utvecklas och tester som följer utvecklingen. Dessutom finns sudoku inbyggt i Brain Age.

Mer att läsa om Nintendo DS Brain Age och andra programvaror för att träna intelligens och hjärnan hittar du nedan:

När Nintendo DS kom med lite rundare design tror jag det var det första tecknet i Sverige på den japanska trenden:

Tillbehör, spel eller presentkort på prylar till Nintendo DS tror jag kan bli en ganska stor julklapp. Du kan hitta flera tips på tillbehör till Nintendo DS på huvudsidan för julklappstips:

Framöver ska jag också blogga en samling julklappstips med tillbehör till Nintendo DS.