Julklappstips 2008 - Tillbehör till Nintendo Wii

2008-11-06

Nintendo Wii nyskapade genom att föra in vår kropp i spelet och följa dess rörelser. Med spelet kom en spelkontroll som även om den var flexibel och antingen direkt eller med enkel utbyggnad går att använda som racket, svärd, pistol m.m. ändå inte täcker alla möjligheter. I vågorna efter framgångssagan Wii har tillbehör visat sig mycket lönsamt för Nintendo. 2007 dominerande Nintendo Wii julhandeln och handlarna kunde börja sälja certifikat som var könummer för att få köpa en Wii. Prylar & tillbehör till Nintendo Wii blir därför säkert en vanlig julklapp 2008. Här hittar du tipsen...

WiiSpeak kommer i början av december
WiiSpeak microphone har jag sett att flera nättidningar kallar WiiSpeak mikrofon i översättning. Jag tycker också att det känns rätt men varför inte WiiTala Mikrofon i så fall? Namn är lite skumt och några regler för vilka som känns rätt känner jag inte till. Jag tar hur som helst och kallar den WiiSpeak (^_^)

Hur som helst sätter man upp WiiSpeak mikrofon på TV-skärmen. Något förvånande är den inte trådlös. I ett pressmeddelande uppger Nintendo att WiiSpeak microphone beräknas kosta ungefär $29,99 US och ska komma under 2008. Med den kan spelarna tala med varandra när de spelar på nätet. Faktiskt ska den klara av att skilja mellan flera spelare i samma rum. Vissa uppgifter pekar på att WiiSpeak släppa i början av december.

Nintendo WiiSpeak (Wii Speak)

WiiSpeak "måste" ju förövrigt hinna med julhandeln.

Yogamatta till Wii Fit (Yoga Mat for Wii Fit)
Wii Fit ger dig en personlig tränare som håller reda på hur det går för dig och väljer ut rätt övningar. Med hjälp av Wii Balance Board kan spelet se hur det går för dig. Läs mer om WiiFit:

Massor av övningar finns i fem områden varav yoga är ett. Yoga Mat for Wii Fit är en matta särskilt gjord för yogaövningarna. Den ska ligga stadigt på golvet och gör att du slipper riskera att halka i de mer krävande övningarna. Du ska kunna tvätta den utan risk för skada. Färgen är trendigt grön...

Fiskespö (Wii Fishing Rod) och Snookerkö (Wii Snooker Cue) från Logic 3
Logic 3 har släppt massor av Nintendo Wii varav fiskespöt Wii Fishing Rod hör till de som känns lite ovanligare...

Även snookerkön Wii Snooker Cue känns lite ovanlig...

Fast det finns hur många olika tillbehör som helst. Det handlar naturligtvis mycket om vad man känner saknar och som finns till ett spel man tycker är kul eller tänker börja spela.