Stegräknare som julklapp?

2007-10-02
En stegräknare kan vara en alldeles utmärkt julklapp om nu någon släktning börjar bli tjock. Stegräknare går att ge bort som presenter elegant utan att någon blir pinsamt berörd.

Många gillar att promenera med stegräknare och det kan fungera riktigt bra för motivationen. Börjar någon bli överviktig kan en stegräknare i present vara det lilla som krävs för att man ska komma igång med att röra på sig. Att ge någon hälsa i julklapp är ju något av det bästa man kan ge.

Fler stegräknare gör det mer elegant
En fördel med stegräknare jämfört med andra prylar mot övervikt är att de numera är billiga. Det innebär att man kan ge bort stegräknare till flera personer för att inte peka ut den som börjar bli rund.

Där kan man sedan begränsa det ge dem till de i samma åldersgrupp och/eller kön. På så sätt blir det inte massor av stegräknare men man pekar fortfarande inte ut någon.

Omron Walking style II
En mer påkostad stegräknare jag prövade för Nyfikenvital är Omron Walking style II. Den ser bra ut, har många funktioner och håller hög kvalitet. Omron Walking style II är ett bra val när man ska ge bort stegräknare som present.

Stegräknare  Omron Walking style II

Länkar till testet av Omron Walking style II, webbutiken som säljer den och artiklar om stegräknare finns i katalogen på Nyfikenvital: Stegräknare Omron Walking style II. Alla varor vi testat och skrivit om läggs kostnadsfritt in i katalogen.

Fler tips på julklappar finns här på bloggen.

Vill du ha fler tips på prylar?
Besök gärna våra huvudsidor där du hittar tips och länkar till bloggpostningar med tips...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar