Nya MP3-spelare - GoGear SA52 - från Philips

2008-11-26

Nu kommer Philips med sin nya serie MP3-spelare: GoGear SA52. GoGear SA52 är utrustad med Fullsound och Philips menar att ljudet kommer sätta "en ny standard för ljud i mp3-spelare". För mig verkar det för allt bärbart att design och det prylen säger om dig är viktigt när man handlar så det är bara att fundera om GoGear SA52 känns rätt där...

Jag upplever att den har en ganska "tyst" design som inte säger något? En anonym MP3-spelare och det skiljer sig menar jag från de bärbara prylar som säljer bra just nu. Fast är det en bra MP3-spelare kanske försäljningen går bra trots designen? Pressbilden var heller inte den bästa...

Hörlurar och Fullsound
Philips verkar optimistiska när det kommer till GoGear SA52 prestationsförmåga och menar att deras "Fullsound tillsammans med nya hörlurar ger ljud av högsta klass". Fullsound är en teknologi Philips utvecklat som klarar att "återställa" ljuddetaljer som försvunnit vid den förstörande komprimeringen av musikfilerna. Resultatet av det menar Philips gör att MP3-spelaren ger samma upplevelse av ljudet som stereon i vardagsrummet. För att tekniken ska komma till sin rätt har Philips också satsat på bra hörlurar.

Bakom satsningen ligger en europeisk konsumentundersökning där det framgick för Philips att många användare av MP3-spelare tycker att ljudkvaliteten är viktig och att alla konsumenter inte var nöjda. Cirka 25% menade att ljudkvaliteten på deras mp3-musik borde vara bättre och inte mer än 17% var nöjda med kvaliteten på hörlurarna som kommit deras MP3-spelarna.

Philips GoGear 52
Mer musik går att fylla på via USB och Philips GoGear klarar de flesta formatet för ljud och bild: MP3, WMA, AAC, AVI, MPEG1, 2 och 4, DVD (vob), MOV, WMV och RM. Fulladdad innehåller den cirka 30 timmars musik eller sex timmars video. Två modeller är utrustade med Bluetooth så att du kan ladda trådlöst med datorn, ha trådlösa Bluetooth-hörlurar och föra över musik till andra spelare med Bluetooth.

I serien är SA5245 på 4GB, SA5285 på 8GB, SA5295 på 16GB, SA5245BT på 4GB med Bluetooth och SA5285BT 8GB med Bluetooth.

Läs mer hos Philips: Bättre ljud än någonsin i Philips nya mp3-spelare (www.philips.se)
Mer om MP3-spelare: MP3-spelare och högtalare

Tidigare bloggat om Philips:
Ljusterapi - Philips goLITE BLU
Philips LivingColors är lampan med 16 miljoner färger

Det ska bli spännande att se hur det kommer gå för de här MP3-spelarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar