En kvinna är en komponent till måltiden som tveklöst förhöjer njutelsen till annars omöjliga nivåer. Jag föreställer mig att det är samma sak för kvinnor med män. För den som söker den perfekta upplevelsen både av mat och kvinna eller man kan upplevelsen tas till de verkligt höga nivåerna med en viss sorgfri öppenhet till kökets kulinariska möjligheter och vad som traditionellt stoppas i munnen.
Den triviala grunden för den djupa kulinariska upplevelsen
Måltiden är verkligen inte bara matens smak utan även dess färg, doft och formen med dess balans i arrangemanget av delarna. När var och en är superb utan att bryta mot helheten förhöjs din hjärnans aktivitet och hela din upplevelse av måltiden förstärks potent. På samma sätt påverkar miljön i rummet liksom måltidens sällskap.
Hur känsliga vi är för allt detta varierar oerhört men även om hög känslighet har sitt pris innebär det att värdet du får ut av en måltid, kvinna, ett konstverk eller en text är så mycket högre. Sådana berusningsmedel ger ännu mer när de förs samman och att din middag smakar bättre med en vacker leende kvinna är givet. Konverserar hon intelligent och utmanande så mycket trevligare även om givetvis varje intelligent sällskap (män eller kvinna) är ovanligt.
Kvinnan kan ytterligare förhöja måltidens smak
I Japan finns den välkända mer ovanliga varianten på samma princip där män kan besöka särskilda restauranger för att äta mat från kvinnor. Jag har inte försökt ta reda på när detta uppkom men jag tror säkert det var efter andra världskriget där så mycket tycks ha förändrats i hur deras perception fungerar med mycket av den större öppenhet som ökar den kulinariska känsligheten.
Jag tror inte det i huvudsak har något med kvinnoförakt att göra eller snarast inte alls annat än att det genom tradition kan vara möjligt för män men inte kvinnor. Tvärtom menar jag att det konkret upplevs förhöja smaken av den sushi man serveras på huden:
Det glatta riset fångar sälta från huden och täcks av kvinnans fermoner jämnt över hela ytan. Av det tunna lagret när det når tungan sprider sig lätt för att förbereda den djupare och tyngre smaken av blåsfisken, laxen eller räkan.
Den visuella stimulansen av kvinnans skönhet och den lätta upphetsning det skapar tar smaken längre och sakta domnar världens alla andra intryck bort medan du endast har den perfekt kulinariska smaken som en dimma mellan tungan och omvärlden.
Restaurangerna är olämpligt oartiga och ger inte den optimala smaken
Därmed inte sagt att jag tycker att det är lämpligt att ha sådana restauranger, åtminstone inte i Sverige men Japan har ju en större öppenhet inte minst kring det kulinariska i alla dess former, eftersom jag föreställer mig att många kvinnor kan bli upprörda och för en man är det artigt att alltid noga lyssna på upprörda kvinnor och ge dem vad de önskar oavsett om det är mineralvatten, en expedit eller att se till att "otäcka" butiker där man äter på kvinnor aldrig öppnas.
Därför att på samma sätt som detta kan förhöja den kulinariska upplevelsen kan existensen orsaka en otrevlig upplevelse för känsliga kvinnor därmed givet att det nu är något som istället kan utvecklas i hemmet är de onödiga. Har ni problem i ert förhållande rörande sådana frågor finns bra tips verkligen med ett vilsamt trevligt resultat både för man och kvinna i:
Lär din man gå fot ständigt nyförälskad i fem enkla steg
Viktigt ger detta heller inte den optimala smaken därför att kvinnan du äter från saknar personlighet, minnen och den gemensamma harmonin som den varaktiga relationen skapar.
Den upprepade kvinnan förfinar måltiden till superb
Att utveckla denna breda och på alla sätt både djupare och finare kulinariska tradition i hemmet ge mycket mer än det ytliga mötet. Liksom dokumenterat i min metodik för reklam- och marknadsföring från kunskapen från den neurovetenskapen vet vi att upprepning kan tillföra djupare aktivitet i bl.a. delar av hippocampus.
Att äta på en kvinna på en restaurang eller för den delen tillfälligt på andra sätt möta en kvinna ger därför aldrig en riktigt tillfredsställande upplevelse. Den är imperfekt och saknar djup liksom alla de nyanser som definierar minimum av superb. På många sätt kan det just därför att potential till perfekta finns och även jämfört med något osmakligt mycket sämre vara plågsamt just därför att potentialen till den större kulinariska upplevelsen finns och för vilken nästan ett lätt förakt uttrycks.
Din hustru eller en kvinna du flera gånger upplevt ger därför om du vill äta på en kvinna så mycket mer. Upprepningen tränar hjärnan, och skapar minnen från tidigare upplevelser som förstärker nuet. Jag tror att samma sak säkert gäller för kvinnor som äter på män. När du gjort det flera gånger kommer du märka att skönheten i smak och upplevelse kontinuerligt ökar.
Ingredienser till måltid på kvinna
Sushi är ett bra val när man ska äta på kvinna (eller för en kvinna att äta från en man). Riset som nämnt fångar doft och hudens sekretion. Det är dessutom enkelt och skapar inte det slarviga som kan bryta rummets balans.
En annan väg är att acceptera en viss obalans i arrangemang av måltiden på kroppen och det är möjligt när trygghet att det personligt kulinariska är i perfekt harmoni är fullständig. I det ska man verkligen mannen äta från kvinnan och kvinnan från mannen i en helhet utan andra störande intryck. Det är den helheten som ersätter den harmoni ni bryter.
Maten ska spegla den varaktiga glädje och nöje ert förhållande ger. Lämplig kost hittas inte minst bland frukter och några som kan rekommenderas gärna i kombination är:
1. Mango. Härligt saftig och tillfredsställande liksom det långvariga förhållandet härligt gul. Samtidigt doftande och härligt uppfriskande och törstsläckande.
2. Plommon. Saftiga, uppfriskande och törstsläckande med en härligt röd eller lila färg med ett vackert gult fruktkött.
3. Körsbär. Härligt röda med en syrlighet som till de söta frukterna vackert bryter av.
4. Kumquats. Uppfriskande för matsmältningen och intensivt ljusgula. De små intensiva citrusfrukter du liksom ditt förhållande äter hela utan att något hålls tillbaka.
För något en aning perverterade kan ibland kött läggas till. Kanske en bit lufttorkad skinka, rostad kyckling eller varför inte lammkött? Men verkligen att frukten vad som bäst passar de flesta med endast någon enstaka variation utanför det.
Relaterat
Tips på trevliga recept med frukt att inspireras från:
Gul, röd och grön frukt att äta före sängen
Makrill och mango med rooibos och Lipton Tahiti
Mumsiga färdigskurna gula frukter till smoothie: mango, ananas och banan
Gullig efterrätt: Blodapelsin och litchi & Aromatisk kanel
Mer om japansk matkultur:
Läsk med curry, wasabi och vindaloo? Ja från Kimura Drink
Japansk öl med fisk (bonito)
Japan: Drick vin när du pendlar med trendig termos
Ännu mer att läsa om kost:
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar