Känsla uttryckt i Musik

2011-08-16

Musik i urval för att ge en valence reflektion av emotion senaste månaden i en tämligen noggran genomgång av egentligen alla fallstudier om än för många mycket förkortat i hög intensitet kraftigt i känsla som gjordes genom åren till vad som nu nått långt i modell och i IT nått sitt första stabila stora steg framåt för en bättre värld med mer tolerans, demokrati och mindre problem i våld och fientlighet samt i den lika viktigt i mitt perspektiv kommersiella sidan kraftfulla kommersiella värden.

Stress. Min tid är kort där mer tid gick åt till implementation men problem är vad vi besegrar på vägen mot de viktiga segrarna.

Lets get ready to rumble :-) Trevlig ytbehandling av ekparketten med esoteriska tunga fraktioner av det för trät stärkande, hemgjord vit-målar färg för småskador på färg vid fönstren ger förutsättning för att romantisera kvinnor med tillbörlig respekt. Uppsala är fylld med vackra kvinnor och tid för att följa upp en del prospekt ska säkert hinnas med förutom allt annat viktigt.

Förutom de i ögonblicket konkreta fördelarna för kvinnan i direkt njutelse kan man se det som viktigt för hela världen genom att ge ett viktigt perspektiv lagom till utbyggt stöd för dimensionen Graceful Cute i WARRIOR. Liksom givetvis likheterna i språk som ju predikterar hur länge romantik håller (därmed att gemensamma intressen m.m. är bra):

Kvinnliga förebilder inom vetenskap i Nyfiken vital
Kvinnor är lika bra i matematik
I romantik kan kvinnor tappa karriär p.g.a. irrationella stereotyper

Madonna med Gambler får ej glömmas där värdet finns bra uttryckt i Förstärkt riktad information i marknadsföring och reklam :-D

"You can't stop me now
'Cause I'm right and I'm making advances
Let me show you how
Tonight, I'll be taking my chances
On you, on you, on you, on you, that's right baby"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar