Okänt

2012-05-20
Notera lyrik relativt hur musikens toner ligger mot genomsnitt i den grupp av dimensioner jag i Culture Concepts - Reward Version kallar Known - Unknown. Ex:
Stick or twist
Hit or Miss
Confide
Call (svar någon?)
Satisfaction Guaranteed
Solo? Lost? Need a Friend

Unknown och Known när vi går upp i komplexa dimensioner är vad som ligger nära bl.a. rädsla och utforskande. Att närma sig en atraktiv kvinna kan samspela med dessa två såväl som known i relation till unknown. Fear - Approach rent av. Något den i videon erbjudna garanterade lösningen utnyttjar.



P.s.s. kan vi ibland frukta förändringen och inte vilja se den. Folkvalda politiker kohandlar med diktaturer om silverpengar samma år som de faller.

Nå jag är på sidan 290 i skrivandet av introduktionsdelen av manualerna till Culture Concept - Reward Version. Både introduktion till modell och IT-systen att anpassa för olika grupper: ev. personer jag anställer, kunder i samband med kundanpassningar, ev. ny Warrior för demokratiorganisationer, venture-capital om det känns rätt.

Väldigt många analys-dimensioner söker unknown på olika sätt. När boken är klar rörande introduktionen och delar av predktion i snabb nyhetstid kanske jagmåtervänder till lyriken för den här och en del andra jag antecknat om här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar