Tyfon är ett potent vapen navigerad i Battlefield Ocean anpasad för att skrämma slag på fienden

2013-08-29

En av de - eller kanske den - bästa bilden jag sett på en ubåt vad jag minns. Den ubåt-tekniskt intresserade kanske är mindre nöjd med den ex. hellre tittande på fotografi av ubåten i torrdocka.


Men här har vi det super-agentativa där styrande människor är fast i samma punkt som farkosten och omvärld varande motståndare kan och ofta tenderar att mer eller mindre korrekt läsa in känslor i också föremålet utanför vad som speglar taktisk brillians hos en värdig motståndare (eller en tungrak ubåtskapten som kör upp på svenskt land på väg för smuggla ut lyxvaror: sprit, choklad m.m. till sin amiral - lika gärna som något annat spekulerande från dom sista årens mer radikala förfall iSovjetunionen).


Excellent visuell design. Lätt bred framåt indikerande käkar eller axlar. Flyttar man bilden utåt tappande detaljer kan man med lite ansträngning se hur vi enkelt kan indikera huggtänder på den. Ett gott vapen jag gärna köper själv om jag vore ubåtsköpare. Precis som bilar till inte oväsentlig del för den som värderar det och har råd att betala för det status i mening att kommunicera vårt koncept och förstärkande bilden av oss själva.


Foto: Bellona Foundation

Den mer gigantiska risken att se upp med kring väldigt manligt stora vapen är death planet och Vasa defekten. Kan fungera väldigt bra när man små-kryssar lite och skjuter på obeväpnad planet resp. några sälar. Men oavsett hur imponerande får man tänka på sjömännen också och se till att det finns flytväst och att den yttre-exteriören inte innebär onödiga faror när det är dags att gå i krig tagande det spatiella rummets propagande till realiserad effekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar