The Limit: Fodrar god kondition, förmåga att säkerställa reklamavtal sportkläder för att säkerställande pensionen och funktionell långsiktigt planerande verksamhet

2013-09-23

The limit,


"Hit the wheel and double mistakes
throttle wide open like a bat out of hell
and you crash the gates
(crash the gates)

, känner vi, där har vi varit flera gånger förr. Det är ökade krav på att bibehålla och korrekt förstärka intensitet än mer - därför likt hur världsrekord på 100 m faller motiverar det andra - och det utan att fel introduceras kanske förr lika vanliga men som då aldrig realiserade risk d.v.s. ex. för vår idrottsman blir det mycket viktigare hur man beter sig ute på krogen därför att han får växande antal bevakande det mesta. Medan vi i genombrottet kan välja att kasta allt för att komma igenom är därefter närmast pedantiska krav på allt och alla viktigt.


"Push it to the limit
(The limit)
With no one left to stand in your way
you might get careless, but you'll never be safe
while you still feel it"

Men ej heller - individen undantaget där det så kan vara - är att man tappar vägen där en katastrof. Nya möjligheter kommer och ser vi historien tydligt mer än än de enskilda konvergens-punkter värda att minnas är de många osynliga försök innan man lyckas alltid existerande. Att kunna strida nästa dag oavsett om vid eller arbetande mot eller tappat - the limit - är viktigt.



Just här och nu är motivation, kondition längre tid, och kraft i genomsnitt mindre än lämpligt. Att stegvis öka medan kroppen vänjer sig är riktigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar