Dead mans hand

2013-11-23

Vår kulturs sanna dead mans hand som greppar oss från det döda är:



Troende kan föredra att föreställa sig gudinnans hand hellre än vad mänskligheten via vårt kollektiva språk - döda mäns händer såväl som levande människor - gör till mer än individerna. Själv även om jag gillar Gudinnan som koncept föredrar viss security-in-the-deep tror att båda som ex. kan fungera bra varierat.

1. Vårt upparbetade vetande i kunskapsmening. Vi etablerar och passerar över generationerna i böcker, world wide web, gopher-sajter, tidningar och runristningar - och mycket mer.



2. Vetande om personliga relationer i familj, ekonomi, och kanske rent av brottslighet som regelbundet ger oss skandaler när familjer går volativa kring dödsfall och saker och kommer fram.


3.1. Våld och död uttryckt med de efterverkningar sådant gärna tenderar att ge över generationer. Vi ärver det våld och dom övergrepp vi som folk kan ha råkat ut för innan. Och ärvet kommer med högre risk för fler liknande problem. Att Sverige ex. har mycket mindre problem av coming to work with a gun och skjuta ner en bunt är vad vi kan ta nu snart evigheter utan större krig.


3.2. Lättare att gömma är ocks det omvända sant och i alla mänskliga relationer och domäner. En enklare men utmärkt illustration är goda välgjorda trädgårdar vi kan finna nöje och vila i. Exemplet är dessutom övergång till den implicita reduktionen av smärta, våld och sjukdomar etablerad infrastruktur (ex. rent vatten) ger oss.


4. Såväl som den formalia som kan vara nödvändig eller existera generations- eller dödsfall-associerat. Inte minst i företag när ledning byts kan den mest spektakulära interna-korrptionen i det styrande partiets delar dyka upp lite varstans. Ibland rent en avdelning som skapat sig värde från en annan utnyttande information om deras affärsrelationer.


Men så klart kan något trevligt mer än all kunskap och snäll-svensk kultur vi arbetat upp realiseras. En livförsäkring som betalar ut. Vändeer vi på det begreppet här tvärtom inser vi att också om en hel del här kan funktionalitet i den meningen gäller inte för allt att det när extraherat till det intressantare enkelt utnyttjas utanför det föga otroligt resulterande i motsatts, Också om jag gärna skulle se längre fram en lösning likt Sydafrikas där all skit folk vet kring ditt och datt lämnas in och hanteras rimligt balanserat utan överdrivna fängelsetraff o.s.v. Mycket amnesti m.m. Making sure så att säga att kommer fram för historien och folket just då att se, försöka förstå och gå vidare med för att kunna fungera som ett folk utan diverse skräp i skuggorna.


Lite på tema t av mötet mellan revolver och love i Madonnas föga svårtolkade lyrik eller video...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar