Heretic

2015-02-27

Svagheten - begränsningen saknade över-logisk styrka - abduction såväl som mycket annat när vi betraktar dess nackdelar är att det ej tar hänsyn till samtidig utanför reglerna i sig själv mer "gudomlig" kraft.


Att vi kan pröva varje resonemang i möjlig logisk tveksamhet mot en högre sanning. Men att vi utan resonemangen ej hade haft en lika stor lista att pröva mot den högre sanningen.


Görandet prövande som den avgörande frågan. Där vi alltid ska minnas att om vi har A varande så nära vi kan komma sanningen vi prövar mot kan allt sägande något alltid prövas mot A och om falerande A vara bevisat heretic men vi kan ej göra omvänt.


Om vi från det dessutom inser saker så som varande i dom sista av dagarna må det vara hänt. Det är ju verkligen vad som i sin tur behöver var för sig prövas mot A och där kan falera indikerande att tolkningen av de sista dagarna från första början var defekt.


I någon mening - väldigt konkret så - är det nu verklighet redan tagen för given sedan länge. Om inte hade ej tron på Satans närvaro via de vägar man säger att han kommer via vara så pass konkret i Mellanöstern. Sökande av och till delvis rent av skapa upp the prophesy som inte ett kalifat utan the caliphat.


Hela frågan om uppfyllandet gör frågan kring att möta Ordet här genom att peka på det uppenbara - att ISIS uppfyller Ordet för prövningen snarare vad som ska möta det - vad man ska ha respekt för kan ha djup och bottnar man ej perfekt ser direkt. Görande viss prioritet av att följa och se konceptet med varandra viktigt. Sedan må jag som punkt två av tre visa att ISIS är al-Masih ad-Dajjal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar