Dissidia: Final Fantasy - Figurer på Läskburkar

2008-11-28

Dissidia: Final Fantasy är ett aktionspel som utvecklas av Square Enix till PlayStation Portable. Spelet är en del av firandet av att Final Fantasy fyller 20 år och det ska därför innehålla figurer från olika Final Fantasy spel. I Dissidia är det strid mellan två gudar: Kaos och Cosmos. Cosmos är harmoni och Kaos är kaos. Hjältar som stridit har hållit dem i balans med Kaos försöker nu seger genom att kalla in skurkar från andra Final Fantasy spel.

Figurer från Dissidia: Final Fantasy på läsk
I Japan har nu läskedrycker med figurer från Dissidia: Final Fantasy skapats och ska börja säljas 9 december. Burkarna varieras avseende vilken figur från spelet de visar och både Cosmos och Kaos har fått åtta burkar med motiv. Nedan kan du se ett urval av dem (klicka på den för att förstora):

Dissidia: Final Fantasy

De finns i två smakvarianter: "Cosmos" som smakar grapefrukt och "Kaos" med smak av muscat. Försäljningen börjar 9 december. Det här är inte första gången som Suntory (leverantör av drycken) och Square Enix Co samarbetar. År 2006 gjorde de en dryck till Final Fantasy XII och 2007 till det äldre Final Fantasy VII.

Läs mer hos www.suntory.co.jp: Dissidia: Final Fantasy Portion (japanska)
Där kan du klicka på burkarna och se dem i förstoring tillsammans med information om figuren.

Mer om Dissidia: Final Fantasy hos Square Enix Co: Dissidia: Final Fantasy

Relaterade bloggpostningar på Pryltrend:
Ninendo Wii & DS spelar tillsammans i Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time‎
Nintendo DSi i design från Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time

Det är nog tveksamt om något liknande dyker upp i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar