Kinnikuman - Nu USB-minne

2008-11-30

Figurer från anime-serier har flera gånger tidigare visat sig bli extremt populära som USB-minnen och har ofta sålt helt slut på några dagar. Försäljningsframgångar eller mycket troliga framgångar vid närastående lansering är: Ayanami Rei, Elisabeth (Gin Tama), Simons borr från Gurren Lagann och Gundam.


Ayanami Rei blev en ofantlig försäljningsframgång när hon kom som USB-minne. På några få dagar hade hon sålt slut överallt.

Nu är det dags för flera figurer från Kinnikuman att bli USB-minnen och fyra stycken finns redan att köpa.

USB: Kinnikuman

Vad är Kinnikuman (キン肉マン)?
Kinnikuman (キン肉マン) är ett manga skapad av Yoshinori Nakai och Takashi Shimada och som redan 1985 vann det prestigefyllda Shogakukan Manga Award for shōnen manga. Det utvecklades vidare till en anime i form av TV-serie. Hjälten Kinnikuman får sin kraft från att äta vitlök vilket förvandlar honom en jätte som klarar att bekämpa nästan vilket monster som helst. Det var redan från början en parodi på andra japanska anime-hjältar och kom att utvecklas till att istället göra det genom att Kinnikuman brottas med andra japanska superhjältar i brottningsringen.

Filmklippet nedan upphittat på Youtube visar ungefär vad det handlar om:

Figurerna säljs här: Kinnikuman Warriors (www.geekstuff4u.com)
Mer om anime på Pryltrend.com: Anime
Fler USB-prylar på Pryltrend.com: USB

Sedan om de här blir samma framgång ska jag låta vara osagt. De kan säkert sälja bra men parodi är ändå bara parodi och når sällan upp till nivå med originalen. Själv tycker jag att de filmklipp av serien jag sett är tämligen vulgära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar