Köp Yacht med litet flygplan

2008-12-12

När det blir lite sämre tider och konsumtion går ner är en åtgärd leverantörer ibland att sälja flera produkter tillsammans till lite lägre pris. Genom att kunden köper för mer på en gång är det många kostnader för leverantörer som går ner kring försäljning, garanti och underhåll. Därmed kan kunden också få lite lägre pris och blir därför kanske mer benägen att köpa. Här ser vi nu ett exempel på ett paket med ett par produkter som fungerar bra tillsammans: Yacht + Flygplan. Men jag tror nog att flygplanet skulle säljas tillsammans med lyxbåtar oavsett krisen (^_^)

Här är det Danish Yacht och Lisa Airplanes som skapat ett nytt spännande koncept för vatten- och luftsport. Det lilla flygplanet från Lisa Airplanes går det att starta och landa med från vattnet. Dessutom ryms det sedan bra på yachten från Danish Yacht.







Läs mer hos www.danishyacht.com: Danish Yacht announce strategic partnership!
Tidigare bloggpostning på Pryltrend.com: Oculus: Ny yacht i fascinerande design

Jag och troligen de flesta av mina läsare som inte har råd med sådant här ska inte klaga. Med den snabba utveckling spelkonsoler och dataspel har kommer det snart vara mer realistiskt att åka båt där än i verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar