Madagascar - I like to move it

2009-11-29

Madagascar och uppföljaren Madagascar: Escape 2 Africa DreamWorks Animation och blev precis som i princip alla andra animerade filmer med stor budget och mycket musik framgångsrika. Givetvis finns många orsaker till det men en sak att peka på är hur nöjesindustrin förr när lönerna var låga inkluderade stora scener med musik och dans. Det gällde både film liksom scenföreställningar. Tecknad film klarar att få med det utan de enorma kostnader samma scener med skådespelare skulle orsaka.

I Like to Move It finns med i båda filmerna men med olika musiker som sjunger. Följande filmklipp gissar jag är från första filmen (skriv gärna en kommentar om det är rätt eller fel):

Mer att läsa om filmerna finns på de officiella sajterna:

www.madagascar-themovie.com

Om I like to move it i Wikipedia:

I like to move it

I like to move it precis som tidigare åtminstone följande två hör tror jag till en grupp som för närvarande saknar egen kategori:

Tell Me Something från Another Cinderella Story

MC Hammer, Family Guy & Sonic - Can´t touch Me / This

Med kategori och grupp avses den påverkan som i inlägget nedan och fler som länkas därifrån diskuteras:

Madonna - Gambler

Jag tror egentligen inte bara att det är så att de fångar egenskaper både från motivation och glad men det duger tillsvidare i sorteringen. Trots allt försöker jag ännu inte fånga något mer än motivation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar