Nationella 1970-talisternas diktatur

2009-12-28

Det var nästan 2010 och alla planer var satta. Den sista januari skulle betrodda beväpnade 1970-talister marschera ut och hindra ungdomarna från att köpa biobiljetter från söndag till fredagar 16.00. Övriga delar av veckan skulle de kräva alla yngre bioköpare på 175 kr i bioskatt för att finansiera 1970-talisternas bioinköp.

För ungdomar som protesterade var planen att skicka dem till en internatskola ute på landet. Där kunde även förstockade äldre samlas för att undervisa.

Värdet för hela samhället var uppenbart:

1. Ungdomarna kan koncentrera sig på läxläsning.

2. 1970-talisterna med sin unika betydelse för att läka ut de skador äldre generationer orsakat på miljö får möjlighet att slappna av.

3. Skadlig indoktrinering av yngre generationer från förstockade äldre generationer kan motverkas på internatskolorna.

Vad som fick oss alla att gilla idéen var att den hade skalbarhet och enkelt kan införas i allt från klädbutiker till teater:

Köper en yngre generation rengöringsmedel? Då ska de betala en skatt till generationen födda på 1970-talet eller praktiskt göra arbete i deras hem rörande rengöring.

Vägrar de skickas de till internatskola på landet tillsammans med en slumpmässig person från en äldre generation.

Även när internatskolan misslyckas har värde uppnåtts genom att samhället en period skyddats både från skadorna en yngre och äldre person orsakar. Bara genom att de irriterar oss 1970-talister är faran stor nog! Ställer de till problem igen är det bara att igen skicka iväg dem.

Mer kul på Pryltrend:

Kul filmklipp med hundar

Konsten att överraska och roa en katt

Gulliga hundvalpar gör dig glad

Hur man får kattungar att sluta slåss

Ökad glädje direkt

Gulliga vapen för en snällare värld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar