Danskens utbredning dödar den svenska naturen

2010-03-17

Det fanns en bättre och vackrare tid. Idag nästan försvunnen men inte alls för länge sedan levde vår stolthet kvar i en vacker och ren natur. Giftet vi kallar råolja hade ännu inte upptäckts och gulliga djur vandrade i städerna - kor, giraffer, får och griskultingar - en del gav smaskigt färskt kött medan andra roade oss med sin skönhet. I skogen fanns vildsvin och mammutar förutom de fåtal tråkigare djur vi har idag.

Oljan och dansken ändrade allt det och idag dör naturen. Utan vildsvin och mammutar, och snart kor kommer får, bönder och samer dö ut. Det är ett kretslopp där en påverkar de övriga. Istället breder skadedjur ut sig och värst av alla danskarna. Med danskarna - svenskens traditionella fiende - kommer sjukdomarna och efter det svälten. Utan dansken hade vi ännu haft alla gulliga djur kvar i den svenska naturen att njuta av - giraffer och mammutar.

Dansken dåliga hygien har alltid varit en grogrund för sjukdom och det är traditionell kunskap att de spred digerdöden till Sverige. Det är vad vi måste lära av - efter det hade vi många hundra år fria från pesten men vi slogs ännu mot dansken. Svenska hjältar som Gustav Wasa tog alltid till vapen mot dansken.

Dansken mordade enorma mängder hederliga svenskar i ett blodbad. Gustav Wasa räddade och befriade oss men arvet efter honom har glömts - idag säljer vi ut Sverige till den smutsiga dansken.

Nu kan en dansk fritt utan motivering resa runt som han vill i Sverige och inte många år efter den "friheten" infördes kom HIV till Sverige, och nu varnar allt fler för en ny spansk sjuka kan vara på väg. På vägen mellan Spanien och Sverige ligger Danmark. Du kan inte gå till Spanien utan att passera Danmark.

Dansken besegrade oss i smyg. Han infiltrerade vår ledning och nu flyttar dom in i mängd och driver ut vår naturliga skåning - en tjock och lat bonde som har svårt att konkurrera med den sluga dansken - från Skåne.

För att vända vinden behöver vi möta dansken med svärd. Danmark är en naturlig del av Sverige - vår hamn på kontinenten. Vi behöver driva ut dansken för att sedan erövra honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar