Operation Humlor & Röda äpplen: Officiell symbol

2010-10-03

Så där nu har jag gjort en badge också för den pågående operationen för en modell över människans språk inspirerad av den trevliga med draken.

Här har vi en zebra fink. Givet att den är en populär modell av vissa aspekter av vårt språk får den symbolisera neuroner som ligger tätt och kommunicerar i korta avstånd.

De organiserade humlorna får symbolisera hur lokaliserade delar samarbetar för att spelet inte ska bli fruktlöst - utan att vi får våra röda äpplen.

Musiken symboliserar vår förmåga att använda hierarkiska strukturer och organisationer för att överföra information energieffektivt (relativt andra djur och informationen snarare än matematiska möjligheter där vi här ännu är föga effektiva varande ett djur ännu ungt i språk).

Kvinnan i rött motsvarar vår perception som mycket mer effektivt än våra övriga organisatoriska tolkar språk mellan människor utan att vi ens tänker på det i de mer begränsade område där det verkar. Signaler för naturligt urval är det t.ex. i allmänhet bra utvecklat för (även om hela detta språk hos vissa personer är svagare utvecklat men det är ibland kompenserat med annat som högre intelligens och det här är ett av våra äldsta språk: det är möjligt att det är på väg att passera ut ur våra anlag).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar