Vågens musik? Ett vågljud? A Beach Sound Strandljud

2011-05-25

"A beach sound!" Ha ha. I en enklare värld med i en kanal (TV) ännu färre perspektiv är det nog allmänt att hålla sig lagom rolig och låta de relativa perspektiven ligga i de "grammatiska" och rent i orden relativa skillnaderna (semantik men då verkligen avseende vad man kallar språkcentrum mer än de egentligen per entitet neuroner respektive aktivitet konvergerar mot).

På ålderns hos i bredd kan man gå olika vägar givetvis. En är mer avancerad i det en annan är att bli allt mer uttrycksfull på andra sätt. Antalet möjligheter är legio och inget inneboende rätt eller fel finns i dem även om de självklart kan realiseras olämpligt om de skadar människor.

Men alltid har vi likheten eller likheterna (annars är det ju ej relaterat och en icke-fråga) som gör det roligt avvikande. De spelades väl en del antar jag just på stranden. Och så mot musiken i orden. På det får vi sedan den tidstypiska ordleken lätt diskret gömd (Beach - Wave - The Beach Boys o.s.v. - en tycks det nu tråkigare tid men sådant här är ju så relativt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar