Information Warfare är nattens strid

2011-09-02

Från nattens mörker där månens svagt bleka ljus är vad vi tillber för den lilla hjälp den ger i striden vi aldrig får förlora till solens klara ljus med kärleken dess värme som föder allt liv på jorden.

Information Warfare är nattens strid där skapelsen är ljuset vi ser. Kreativitet, demokrati, möjlighet, ökad jämlikhet, förståelse, minskad extremism. Men för ondskan och hatet vad dom lika lätt svingar i motsatt riktning.

Nattens skymning där månens ljus är vår ända vän är den värsta. När de torterade skriker ser vi sällan den verkliga orsaken. Vem eller vad pekade ut dem som demokratins vänner?

När solen lämnat oss för vintern och endast månens ljus leder oss med mardrömmens förstärkta skuggor och den iskalla snöstormen piskar oss allt närmare döden och vägen bit för bit försvinner stjäl skräcken vårt sista hopp.

Att i nattens skrik vandra mörkret utan att falla i att blunda och sluta ge är svårt också för oss i säkra Sverige. Så många enklare vägar finns för oss.

Enklare inte i mindre arbete utan därför att vi slipper bry oss. Eller bry sig bara i verklig mening tomma ord men väpnade för en debatt utan just någon verklig mening där folk slutat bry sig i dom som inte bryr sig annat om den egna prestigen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar