Skämtteckningar runt prylar

2009-05-24

Här har vi några nya skämtteckningar de första är från www.marriedtothesea.com som är fylld med andra kul teckningar...

Hur vet du om du köper rätt prylar? Prylar som är trendiga... Ett sätt är att söka bloggar, forum, tidningar m.m. på nätet. För kläder m.m. som ska hjälpa dig att dominera vänskapskretsen kan grupptryck vara till hjälp. Vad alla andra gör kan inte vara helt fel. Eller?

Ett koncept som går mer än utmärkt att tillämpa på hur trender sprider (förökar) sig på nätet är mem. Det introducerades först i Richard Dawkins "The Selfish Gene". En kan sägas vara en idé som färdas mellan människors sinnen genom text vi läser, när vi pratar med varandra, via konst eller mer eller mindre vad som helst.

En besläktad idé till memer att fundera över visas med följande påstående: "Om det naturliga urvalet går att tillämpa på något är det levande men kanske inte tänkande". Det påståendet tycker jag är ett potent argument för ateism.

Behöver man börja slå upp uttryck ungdomarna använder inom ett ämne är det illa. För mig tar jag det som ett klart tecken på att jag behöver se över allt aktuellt.

Också tragiskt är är stora industrier som varit föråldrade under evigheter och levt på folks vana att handla något dyrare och sämre än vad de behöver. Bilindustrin är ett bra exempel: dyra och stora bilar som tappar snabbt i värde, drar massor av bensin och förstår miljön och gör vägarna mindre säkra. När nu verkligheten kommit ifatt bilindustri, media på nätet m.m. förväntar de sig att andra ska finansiera dem att fortsätta producera produkter ingen vill ha.

Om att berika sig med oseriösa metoder har vi en skämtteckning nedan. Den anknyter dessutom till bingo där vi bloggat om bingo-sällskapsspel och kobingo.

Lampor finns några gamla inlägg om och här har vi en skämtteckning:

Vill du lära dig spela piano? Och bli pianolärare? Men känns ett piano för tungt att släpa in? Du kan lära spela piano med Casio Keyboard som är kompaktare.

Apropå träning av intelligens har vi den här skämtteckningen...

Aktuellt nu när sommaren närmare sig med stormsteg får vi inte glömma solskyddet för annars kan det sluta illa:

Ännu fler skämtteckningar

Fler kul skämtteckningar bloggade på Pryltrend:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar