Hemlig visionsstrategi: Nytt politiskt parti

2010-01-11

Ej för publicering: Endast att läsas av utvalda betrodda 1970-talister.

1. Starta ett politiskt parti som har vitt som symbol och inte är bunden till någon politisk ideologi annat än att göra svenskarna rika och glada utan att det sker på beskostnad av övriga världen. Vitt är blandningen av alla färger och ger ingen olämplig polarisering till ett känsloläge.

2. Initialt kommer egentligen ingen begränsning av valfrihet krävas undantaget ett fåtal enstaka personer. Just personer som t.ex. inte vill ha en gullig hund är just dom man måste hjälpa till att ha flera stycken och följa upp med stickprov för att kontrollera att instruktionerna följs (t.ex. att de ska kläs rosa av och till o.s.v.). Men mycket sådant går ju att göra med Flickr, Youtube o.s.v. För de flesta är det självklart inget problem eftersom de vill ha en gullig hund.

Foto: Chad Miller Licens: CC by-sa 2.0
Denna hund är uppenbart gullig men är han gullig som vuxen? Det är just dessa typer av beslut vilka påverkar andra som måste se den vuxna ej gulliga hunden vi behöver lyfta från alla i enklare medborgaruniform.

Initial lista på hundar som är bekräftat gulliga:

Allt gulliga hundar kan för att göra världen bättre

3. Katter är i allmänhet inte lika gulliga som hundar men tillsammans med en hund kan det bli gulligt. Ska katter tillåtas när de kombineras med en hund? Det behöver då ske på ett gulligt sätt och en del idéer finns i:

Gulliga bilder behöver ett levande mobilt alternativ

Foto: Gagilas Licens: CC by-sa 2.0
Katter är sällan gulliga som vuxna. Det kan minska samhällets totala lycka och är därför troligen olämpligt. För personer högre upp i samhället som ju faktiskt kommer ha större hem med stora egna trädgårdar kan det fungera bra ändå.

4. Ungdomar bör också hanteras tidigt även om det just då reducerar deras lycka. Jag är trygg i att ungdomar vinner totalt i lycka under livet på att säg upp till 25 år arbeta hårt åt äldre som är viktigare i samhället mest dom födda på 1970-talet. Städa deras lägenheter, diska och tvätta bilar och så. Kanske hyras ut som arbetskraft för att öka 1970-tals generationens inkomster.

5. Äldre är ju fortfarande få till antalet samtidigt som de inte sällan är sura och gnälliga. Därför kan de tidigt hanteras för att optimera hela samhällets värde. Dessa är bäst på obligatoriska trevliga "hem". Där hjälper man dem att hålla hjärna och kropp aktiverad med för samhället konstruktiva arbeten. Enklare monteringsarbete i en gullig fabrik (t.ex. skruva på lock på rosa tandkrämstuber) är en sak som kan fungera bra.

6. I ledningen viktiga personer är kritiska därför att de skickligt sprider lycka till alla i samhället. Alla i ledningen bör därför tidigt få särskilda åtgärder som ökar deras personliga lycka för hela samhällets nytta. Det bör dock inte diskuteras med vanliga folk i enklare medborgaruniform. Sådana personer blir ju gladast av att noga följa de obligatoriska lycko-optimerande instruktioner de ska få. Att distrahera dem med vad ledningen gör är inte bra för någon.

7. Medborgarsoldater ska ha en gullig uniform. En första tanke finns utvecklad av våra japanska vänner att se i skissen av Operation Bio-storm:

Nationella 1970-talisternas diktatur

Eller direkt i bilden nedan:

Medborgararmén blir ju också en god möjlighet för oss i ledningen att träffa kvinnor och då är det så klart trevligare om de är gulligt klädda. Det optimerar vår möjlighet att sprida gullighet till hela samhället.

Enklast kanske vi ska sätta oss ner en kväll och skissa en trevligt gullig uniform vi gillar? Den här reklamfilmen kan ge en del inspiration:

Problemet är hur man ska göra med uniformen på vintern? Man ju inte låta dem gå frysa till döds samtidigt är kvinnor alltid gulligare med mer hud synlig än täckt av kläder.

Här har vi också tycker jag bra inspiration men även kommer den svårare frågan kring vintern in? Ska vi kanske glasa in hela landet? Eller åtminstone städerna?

Foto: Myvirtuallady Licens: CC by 2.0

Läs mer om reklamfilmen i:

Reklamfilm för World of Warcraft

8. Givet att vi nu lägger ner ett bra och seriöst arbete på instruktionerna i en stor omgång finns knappast någon anledning att långsiktigt behålla valsystemet. Arbetet är ju så att säga redan gjort en gång för alla. Detta möjliggör även att större resurser kan läggas på för samhället viktigare förbättringar t.ex. obligatoriska gulliga hundar.

Att diskutera detta tidigt med folk i vanlig medborgaruniform är dock fel eftersom det skulle upplevas som otäckt. Det går emot hela ideologin: Att göra samhället extremt gulligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar