Grillbit, kryddsmör med potatiskroketter på 15 minuter och en härligt söt root beer

2010-05-23

Även när man som jag är en mästare i köket kan man ibland uppleva glädje av det färdiga, lite sämre men enstaka gånger tillfredsställande.

När så sker vad själv känner är viktigt är att lägga till det unika. Det hindrar dig från att tröttna på maten och gör att du fortfarande skapar konst.

Här har vi en färdig köpt Findus. I denna har jag gjort den sista tillagningen på hög temperatur utan skyddande plast för att skapa stekyta.

till den dricker jag en Boylan Root Beer - Sweetened with Pure Cane Suger. En äldre grillbit från en äldre kökskultur mellan bondekulturen och dagens ökade förståelse av matens kontext tillsammans med trevligt läskedryck riktigt söt av riktigt socker. Det godaste jag druckit på år och dar.

Notera i bilden att kryddsmöret är bevarat. Det sker genom att man försiktigt öppnar plasten och plockar ut denna. Återförslut sedan med en kniv eller dylikt du lägger ovanpå plasten så att den trycks ner. Det är viktigt så att du kan tina maten i ugnen innan du drar upp temperaturen ordentligt till de manliga nivåerna.

Fler kul recept:

Fallstudier: Kost
Nyttiga recept
Fallstudier: Kost kombinerat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar