Människoätande Tigrar är nyttigt och håller människan i form

2010-09-26

För att ha här ha ätit upp den en av sina ägare - Roy.

Personligen är min åsikt att vi har väldigt få tigrar. Tigrar bör ha stora vildmarker att jaga på och vara i avelsprogram. Äter de en människa av och till är det vad som adderar till deras efectos especiale där de känns mer spännande och gör dokumenterar om dem mer intressanta.

Så ingenting att be om ursäkt för. Ät ett par gäster i salongen också. Jag menar - Hur många människor i samma situation hade inte gjort mer än så?

Dessutom är det en fin gammal tradition att några i människoflocken förloras till rovdjuren. Är inte det vad Bagheera sa många gånger om och till Mowgli - Mowgli behöver åter verkligt äta människobyn.

Utan rovdjur blir vi som tama guppies (se Guppies som modell av naturligt urval och romantik - med deras överdrivna stjärtfenor som bara växer och blir större för att det ger honorna ett kraftigare avtryck i perceptionen och som så fort de släpps ut i havet kommer vara döda - åker du runt i en bil som ser ut som en manlig kroppsdel är du redan skadad här.

Tigrar är vägen vi bäst löser det... Äter tigrarna några människor regelbundet är de med löjligt överdrivna visuella egenskaper vad som lättast märks och p.s.s. kommer samma människor vara långsammare och slöare - kanske också väga lite mer.

Lägger du tid överdriven tid på efectos especiales till vardags har du redan glömt rovdjuren och är på väg att bli en snuskig liten guppy som överväxer sin svans. Tigrar som jagar dig hjälper dig att lösa problemet. De gör dig mager i god kondition och elakt sur. Tigrar är din vän - de får dig att igen börja slåss!

Här har vi visdom:

Bagheera!
You want to stop me you got to come down from that tree.

Varför klättra ner från ett trevligt träd i solen? Jag hade knappast gjort det själv och här är inte ens problemet han ser verkligt. Vi behöver tigrar både här och i andra delar som ser till att vi inte förslöas fullständigt.

Faktiskt skulle det vara bra med några som åt leoparder också så att det blev lite fart på Bagheera. Det samma kan argumenteras för den där enorma sjungande björnen. Ska vi nu alla vara ärliga vilka av oss funderade inte som barn - där han varje jul sedan dess växt - hur han skulle smaka grillad med alla frukter han plockade vid sidan om?

Jag blir hungrig bara jag ser honom. Mums. Helt uppfödd på frukter snarare än att agera rovdjur: Likt en ko men bättre. Äter du bara frukt behöver du donera lite till rovdjuren. Annars försvinner dom helt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar