Samantha vs Sabrina - Call Me

2010-09-28

Call ne annars (åtminstone tidigare) mer känd för Blondi har vi här i en mycket senare inspelning gjord av Samantha Fox och Sabrina.

Samantha Fox förstör förövrigt förutsättningarna att dra nytta av sin tidigare karriär i en grov missuppfattning av hur upprepning fungerar. Där publicering av äldre inspelningar av original som Touch me störs ut för att gynna de senare.

Effekten av det blir inte att den nya Samantha Fox repeteras på ett sätt som ger påverkan men kan däremot störa den tydliga repetitionen som bär upp en ny karriär. En ny karriär för henne kommer fortfarande efter 10 år på ungefär den förväntat i bästa fall rimliga nivån fortfarande inte nått den repetition som redan var skapad. Ny repetition av den gamla bygger på det och ger mer till den nya instansen av Samantha Fox än den nya ger.

Därav är det en mycket riskabel strategi och istället är det viktigare att föra ut båda instanserna och associera den senare med den första.

Hellre än att diskutera det från efectos espiales och entropi ser vi det bäst som att om din karriär byggs upp av en tidigare karriär är ingenting som ger den uppmärksamhet på bekostnad av din nuvarande.

Strategiskt är problemet samma som gör att vi ser hemelektronik från samma ägare tappa trots en enorm marknadsfördel, en leverantör av mobiltelefoner gå ner i botten under 10 år och en allt mer skakig hemmamarknad i en av världens största ekonomier där varumärket hånas. Sony behöver föryngra sin högsta ledning. Det finns ju en skicklig förmånga som väntar...

Här har vi oavsett vilket den första Touch me.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar