Att förstärka visuellt med Chess och gömda faror

2011-02-10

Vi börjar närma oss när ingen troligt kommer berörs kring den lilla modell över våra språk och viktigare hur det skapar människans kreativitet här på Pryltrend. Pryltrend har ju varit inriktat på ett litet område för "fallstudier", anteckningar m.m. för att stimulera kreativitet genom att uttrycka och organisera. Men fortfarande en tid lär väl små noteringar komma i det korta.

Just här har vi en där ju nedan är ett exempel i video vad som uttrycker mycket diskuterat i Den silvervita skymningen och snöstormens vaga skepnader:

Hur man ser förklarande på det handlar lite om smak. Man kan nog hitta det korrekt åtminstone för situationer utifrån frekenser m.m. Men för en samlad förklaring som fångar in mycket mer där vi ju vet att mycket når en gemensam representation är nog relationer i entropi, osäkerhet och så vidare i kontext av indikerad risk och belöning mer lateralt.

Vi kan argumentera det att ju att situationer med upplevd risk relaterad till mörker abstrakt inte är unika utan lika gärna kan vara situationer med saker dolt på annat sätt.Därmed inte sagt att inte neuroner innan modulerar signalen extra upp eller reducerat ner för att avsluta hjärnan om nu vissa saker är mycket generella och så varit extremt länge i evolutionen. P.s.s. är ju vad vi räknar till hjärnan och helt korrekt så där koppling och likhet är mycket stor.

"Bangkok, Oriental setting
And the city don't know that the city is getting The creme de la creme of the chess world in a Show with everything but Yul Brynner"

Den som är uppmärksam kan se kanske viss visuell inspiration t.ex. i följande illustration från Dopamin reglerar dygnsrytmen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar