Ur dimman träder TigerAnt ut - Modellen av språk och kreativitet börjar kännas förnöjsam

2011-02-05

Nu har det praktiska arbetet på implementation med modellen nått längre. Förvisso blev min initiala idé om att kunna färska upp programmeringskunskaperna parallellt med elegant välstrukturerad kod vad som fungerade lika lite som effektiva val utan behov av särskild tid i algoritm val. Riktade laborationer över teknik och dataområde fungerade dock mycket bättre.

Den gemensamma strukturen för de sammanförda delarna i konceptet hittas via Människans kreativitet och språk. Även ett litet fritt program för analys av positiva känslor i text publicerades: Fritt program för att analysera positiva uttryck i språk.

Relaterad till minnesnateckningar som fördes här d.v.s. efectos especiales, abstrakta koncept m.m. mindre entydigt i statistik o.s.v. finns senast införd i hela strukturen Den silvervita skymningen och snöstormens vaga skepnader.

Abstrakta koncept samlas här om de publicerats också med tillhörande exempel på ord och fraser där några tidigare längre tillbaka finns som kompletteras innan de införs (ex. oändligheten).


Visualisering av det abstrakta konceptet portal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar